DE HUIDTHERAPEUTEN

COSMETISCHE ZORG MIDDEN LIMBURG

Cosmetische Zorg Midden-Limburg is een samenwerkingsverband van dermatologen en huidtherapeuten. De huidtherapeuten Toos Roumen , Wendy Pol, Jannie Sanders, Elies Lumens, Lucy Aquarius en Ingeborg Sonnemans  hebben een eigen praktijk en  werken gedeeltelijk in deze ziekenhuis Roermond en Weert.

ROUMEN, POL & SANDERS
PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

TOOS ROUMEN
is als huid- en oedeemtherapeute werkzaam in Roermond en Weert. Heeft gewerkt als docent op de opleiding huidtherapie met als specialisatie overbeharing. Met 38 jaar werkervaring werk ik ruim 15 jaar met de lightsheer diode laser.

ROUMEN, POL & SANDERS
PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

WENDY POL
is als huid- en oedeemtherapeute werkzaam in Roermond en Echt. Afgestudeerd in 2004 aan de hoge school van Utrecht. Sindsdien werkzaam met de lightsheer diode laser. Ik heb veel ervaring met laser-ontharing en behandeling van couperose, spider naevi en spatadertjes.

ROUMEN, POL & SANDERS
PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

JANNIE SANDERS
is als huid- en oedeemtherapeute werkzaam in Roermond en Weert.  Afgestudeerd in 2007 aan de Hoge school van Utrecht. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van overbeharing d.m.v laser behandeling (lightsheer diode laser) daarnaast help ik u graag bij het verwijderen van kleine gesprongen haarvaatjes in het  gelaat zoals een spider naevi.

ROUMEN, POL & SANDERS
PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

MARIEKE VISSERS
is als huid- en oedeemtherapeute werkzaam in Roermond en Weert. Afgestudeerd in Mei 2014 en vanaf Mei 2015 werkzaam bij Huidtherapie Roumen, Pol en Sanders. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met de lightsheer diode laser. Ik help u graag, d.m.v. laser behandelingen, af van overbeharing of gesprongen haarvaatjes (bijv. bij couperose).

PRAKTIJK ELYSÉE
VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE

ELIES LUMENS-PISTORIUS
Elies heeft ruime ervaring met laserontharing d.m.v. de diode laser. De huidtherapiepraktijk is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Verder is Elies SEMH gecertificeerd voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen.

HUIDTHERAPEUTISCH CENTRUM WEERT

LUCY AQUARIUS
Begin 2012 ben ik na het behalen van de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht werkzaam als huid- en oedeemtherapeute en praktijkhouder bij het Huidtherapeutisch Centrum Weert. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

HUIDTHERAPEUTISCH CENTRUM WEERT

INGEBORG SONNEMANS
In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als huid- en oedeemtherapeute. Ik werk met heel veel plezier bij Huidtherapeutisch Centrum Weert.

Deel deze webpagina op uw platform!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN DERMATOLOOG

Gratis intake