VEILIG EN BETROUWBAAR ONTHAREN

MET GEAVANCEERDE LASERAPPARATUUR

In een gratis intake gesprek met een van onze dermatologen wordt bekeken of een van de behandelingen geschikt is voor u. Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring met laserontharen met de Diodelaser. We hebben recent de meest moderne Lightsheer laser aangeschaft om u effectief en veilig te kunnen behandelen.  Behandeling van overbeharing in het gelaat bij vrouwen wordt in de regel (deels) vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. De dermatoloog vraagt hiervoor een machtiging aan bij uw ziektekostenverzekeraar.

Ongewenste haargroei komt voor bij zowel vrouwen als mannen. De traditionele ontharingsmethoden als scheren, epileren en harsen hebben allen een tijdelijk effect, zijn vaak pijnlijk  en kunnen daarbij vaak irritatieve huidreacties geven.

Wilt U verlost zijn van deze terugkerende ergernis?
Dan is permanente ontharing door middel van de Lightsheer diodelaser de oplossing voor U!

Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld. Voorwaarde is dat de haren een donkere kleur hebben. Blonde, rossige en grijze haren kunnen helaas niet worden behandeld. De laser straalt een hoog geconcentreerde lichtstraal in het haarzakje. Het pigment van de haar in het haarzakje neemt de  energie op waardoor het haarzakje wordt vernietigd.  Na de eerste 3 behandelingen is het resultaat al meestal goed zichtbaar. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt meestal tussen de 5 en 8.

De behandeling is nauwelijks pijnlijk, in de meeste gevallen wordt een prikkend gevoel waargenomen. Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag aanwezig zijn die 12-24 uur weer verdwenen is. Omdat de behandeling wordt uitgevoerd door ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeuten is behandeling veilig en zijn bijwerkingen nihil.

We raden u aan om het te behandelen gebied vanaf 6 weken voor behandeling niet te harsen of epileren, scheren mag wel. Om de kans op bijwerkingen zo klein als mogelijk te houden ontraden we U ook om te zonnebaden of het gebruik van zonnebank gedurende 4-6 weken voor en na elke behandeling.. Daarnaast is adequate zonbescherming belangrijk.

Omdat de behandeling wordt uitgevoerd door ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeuten zijn de behandelingen doeltreffend en veiling!

DE TARIEVEN

Wat mag u verwachten?

De Lightsheer diodelaser

Deel deze webpagina op uw platform!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN DERMATOLOOG

Gratis intake