VEEL GESTELDE VRAGEN

COSMETISCHE ZORG MIDDEN LIMBURG

Hieronder vindt u een antwoord op een aantal veelgestelde vragen over en aan Cosmetische Zorg Midden Limburg. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

De dermatoloog stelt het huidtype vast, bekijkt de ziektegeschiedenis en beoordeelt de huid. Hierbij is belangrijk om na te gaan of er bijvoorbeeld geen huidaandoening aanwezig is waarbij laserbehandeling beter ontraden wordt. Daarnaast kunnen sommige medicijnen de kans op bijwerkingen vergroten. Deze aspecten moeten in het behandelplan worden meegenomen.

U kunt kizen uit één van de aangesloten praktijken voor huidtherapie. Dat zijn er drie: Praktijk voor huid- en oedeemtherapie Roumen, Pol & Sanders (Roermond/Weert), Elysee (Baexem) en Huid-therapeutisch Centrum Weert (Stramproy).

Alle behandelingen bij Cosmetische Zorg MiddenLimburg zijn weinig pijnlijk. Vergeleken met bijvoorbeeld harsen is de diodelaser mild. De TC3000 kan bij vaatjes op de enkel wat gevoelig zijn.

Onze huidtherapeuten zijn allen BIG geregistreerd en uitgebreid opgeleid om met de apparatuur te werken. Door hun ervaring is de kans op vervelende bijwerkingen minimaal.Ons motto: de beste cosmetische zorg: veilig en betrouwbaar!

Bij het ontharen met de laser mag u zes weken vóór en na de behandeling niet harsen of epileren. Scheren of knippen mag wel. Verder is het verstandig om zes weken vóór en na de behandeling niet te zonnebaden of onder de zonnebank te gaan. Op een gebruinde huid werkt de laser minder goed. Na behandeling met de laser of TC3000 vergroot zonlicht de kans op pigmentvlekken. Uw dermatoloog en/of huidtherapeute vertelt u precies wat u het wel en niet kunt doen.

Op onze website vind u de actuele prijslijst.

Laserontharing bij vrouwen in het gelaat wordt door de ziektenkostenverzekeraars veelal vergoed. Hiertoe vraagt dermatoloog een machtiging aan bij uw ziektenkostenverzekeraar.

Nee, bij Cosmetische Zorg Midden-Limburg kunt u zonder verwijzing binnen een week terecht.

Deel deze webpagina op social media!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET EEN DERMATOLOOG

Gratis intake